Duminică: Ia-ți bicicleta și participă la acțiunea „Sebeșul Pedalează”. Campania promovează mersul pe două roți în municipiu

sebes bikeDuminică, 13 septembrie, ora 14:00, locuitorii municipiului Sebeș sunt invitați în această la pedalat în cadrul celei de a treia ediții a acțiunii „Sebeșul Pedalează”. Sebeșul Pedalează este o campanie care promovează mersul pe biciclete în oraş, iar prin intermediul ei biciclistii îşi cer dreptul la piste pe care să poată circula în siguranţă alături de ceilalţi participanţi la trafic.

„Împreună, sperăm să transformăm Sebeșul într-un oraș cu mulți bicicliști! Evenimentul este adresat tuturor! Haideţi să pedalăm, haideţi să ne distrăm, haideţi să facem mişcare! Să facem un tur al oraşului pe bicicletă! Daca eşti bunic sigur poţi să ieşi cu nepotul la o plimbare! Dacă esti părinte hai pe bicicletă împreună cu copiii şi hai să ne distrăm! Vino cu prietenii să pedalăm împreună! Pentru o zi lasă maşina în garaj sau în parcare şi hai să facem mişcare. Pentru o viaţă mai sănătoasă şi un oraş mai curat! PENTRU UN ORAŞ PE DOUĂ ROŢI!”, transmite consilierul local Sebeș, Radu Cristian.

Punctul de plecare este parcul din fața primăriei. Se va pedala pe următoarele străzi: str. Mihai Viteazu – Mărăşeşti – Vînători – Lucian Blaga – Dorin Pavel – Decebal – Săsească – Gheorghe Şincai – Valea Sebeşului – Arini – Dorin Pavel – Traian – Lucian Blaga – Piaţa Primăriei. Traseul va avea o lungime de aproximativ 12 kilometri.

Despre Redacția ProAlba 38451 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*