Doi bărbați din Cluj au furat calul unui gospodar din Rimetea. Animalul a fost, în cele din urmă, recuperat și înapoiat proprietarului

calPoliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud i-au identificat pe doi bărbaţi din judeţul Cluj, ca persoane bănuite de furtul unui cal ce se afla la păscut în grădina unui cetățean din comuna Rimetea. Animalul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

În după amiaza zilei de 22 februarie 2017, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi de către un cetăţean din comuna Rimetea, cu privire la faptul că i-a dispărut calul ce-l lăsase la păscut în grădina locuinţei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în dimineaţa aceleiaşi zile, la locuinţa bărbatului s-au prezentat doi bărbaţi, de 30 şi 38 de ani, ambii din comuna Moldoveneşti, judeţul Cluj, care au negociat cu proprietarul animalului, vânzarea acestuia, însă nu s-au înţeles la preţ. Ulterior, cei doi bărbaţi s-au întors la locuinţa păgubitului şi au furat calul ce era la păscut, în grădina casei, transportându-l la domiciliul unuia din ei. Poliţiştii au recuperat animalul şi l-au restituit proprietarului, iar faţă de cei doi bărbaţi au întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*