În doar două ore, poliţiştii rutieri din Alba au depistat 18 conducători auto care au depăşit limita legală de viteză. Acţiunea a avut loc pe DN 7

La data de 18 august 2021, între orele 09.00 – 11.00, polițiștii Serviciului Rutier Alba, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Hunedoara, au desfăşurat, pe DN 7, la limita dintre județele Alba și Hunedoara, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a regulilor privind viteza de circulaţie. Au fost utilizate 3 aparate radar, care au fost instalate succesiv.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 18 conducători auto care au depășit limita legală de viteză. Alţii 10 au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, faţă de un conducător auto care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita maximă a vitezei, a fost dispusă măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale ale vitezei de circulaţie şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum şi trafic reprezintă una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.

 

Despre Redacția ProAlba 37533 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*