Dîrzu: „Liberalii din Alba sunt printre principalii responsabili ai ruperii USL”

dirzuLiderii PSD, UNPR şi PC din Alba au semnat, joi, la sediul organizaţiei judeţene a PSD Alba protocolul local de formare a noii Uniuni Social Democrate. Pe rând, deputatul Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, Ionel Nicolae, preşedintele UNPR Alba şi Nicolae Daniel Nariţa, preşedintele PC Alba, au subliniat nevoia de stabilitate la nivelul guvernului şi de respectare a promisiunilor făcute în cadrul USL. „Regretăm ieşirea PNL de la Guvernare. Am promis românilor şi cetăţenilor din Alba că vom face o Uniune pentru România, dar din păcate calculele politice ale liderilor liberali şi obsesia pentru funcţii au fost mai importante decât nevoia de stabilitate a ţării. Cu un Guvern susţinut atât de puternic în Parlament puteam spera la măsuri concrete şi reformele necesare pentru construirea unei Românii moderne. Demersul nostru continuă şi împreună cu premierul Victor Ponta, cele trei partide care formează astăzi USD, vor permite României să îşi continue parcursul economic excelent din ultima perioadă.” a declarat preşedintele PSD, Ioan Dîrzu. Liderii USD au subliniat faptul că cele trei partide vor face opoziţie la actualul regim local PDL-PNL care trădează valorile Uniunii Social Liberale şi promisiunile cu care liberalii au câştigat funcţiile de primari şi de parlamentari. USD Alba a invitat de asemenea pe toţi liberalii care cred în continuare în valorile USL să se alăture formaţiunilor lor pentru a oferi judeţului Alba dezvoltarea economică şi investiţiile de care are nevoie. Deputatul PSD, Ioan Dîrzu, a completat: „Liberalii din Alba sunt printre principalii responsabili ai ruperii Uniunii şi trădării promisiunilor făcute românilor. Au trădat încă de la alegerile locale prin non-combatul din acele alegeri şi au continuat minciunile printr-o alianţă nefirească cu PDL pentru funcţii efemere. USD Alba este adevărata opoziţie din Alba şi îi invităm pe toţi cetăţenii din Alba, care vor ca în judeţul nostru să se întâmple altceva să vină să ne susţină pentru că avem nevoie de sprijinul lor împotriva mafiei locale transpartnice coordonate de aceste două formaţiuni politice PDL şi PNL ”.

Despre Redacția ProAlba 31296 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Domnule Dîrzu, fac parte din grupul – liberalii din Alba – și vă spun cu dîrzenie că, nu am contribuit cu nimic la destrămarea USL. Dimpotrivă! Foarte mulți liberali din Alba, imensa majoritate, consideră o mare gafă titlul acestui articol, sublinierea acestei declarații politice!
    – USD Alba a invitat de asemenea pe toţi liberalii care cred în continuare în valorile USL să se alăture formaţiunilor lor pentru a oferi judeţului Alba dezvoltarea economică şi investiţiile de care are nevoie. – ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*