Delegație din Alba, condusă de Clement Negruț, prezentă la Școala de vară a Organizației de Tineret a Partidului Mișcarea Populară

pmp alba scoala de varaÎn perioada 8-10 septembrie 2017 a avut loc, în stațiunea Olimp, Școala de vară a Organizației de Tineret a Partidului Mișcarea Populară.  PMP Alba a participat cu o echipă de 9 membri, condusă de președintele PMP Alba, domnul Clement Negrut. La eveniment a participat şi fostul preşedinte al României Traian Băsescu.

Tema centrală a întâlnirii reprezentanţilor PMP a fost reîmprospătarea politicii din România şi definirea apartenenței de dreapta a formațiunii politice.

Constatând că în județele Mureș, Harghita și Covasna, în benzinăriile MOL, se distribuie hărţi ale așa numitului Ţinut secuiesc în care în mod fățiș se face propagandă de secesiune teritorială în România, alături de hotărârea sa, Traian Basescu a îndemnat la renunțarea alimentării cu combustibil din stațiile aparținând acestei companii: „Vă rog din suflet nu mai cumpăraţi combustibil de la Mol. În benzinării se distribuie hărţi ale Ţinutului Secuiesc. Nici o companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei ţării în care se află”. 

Biroul de presă al PMP Alba

Despre Redacția ProAlba 37540 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*