De Crăciun, fii mai bun!-acțiune caritabilă a PNL Alba Iulia

De Crăciun, fii mai bun! Așa sună îndemnul într-una din colindele care ne vestesc apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului.

Echipa PNL Alba Iulia, în spiritul tradițional, continuă, ca și în ceilalți ani, organizarea de acțiuni caritabile, din dorința de a veni în sprijinul celor care au nevoie. Cu gândul de a aduce o bucurie de Crăciun, echipa PNL Alba Iulia l-a chemat mai repede pe Moș Crăciun în casele unor copii cuminți, dar mai puțin favorizați de soartă. Inițiativa a constat în strângerea unor donații pentru a putea fi cumpărate haine, jucării și dulciuri pentru fetițe și băieți cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. Copiii au primit darurile cu mare bucurie și emoție, văzând că cineva s-a gândit la ei, acum în prag de sărbători.

Acțiunea a fost inițiată de Biroul Politic Local al PNL Alba Iulia și s-a desfășurat în perioada 20-21 decembrie 2021. Bucuria adusă micuților a fost posibilă datorită implicării sincere a membrilor și simpatizanților PNL, care au dorit să facă un gest caritabil, transmițând totodată prin asta un mesaj către toți cei care au posibilitatea, nu doar în această perioadă, ci și în restul anului, să își reverse din bunătatea lor și asupra celor aflați în nevoi.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*