Curs gratuit de specializare în ocupația de „Agent vânzări” în Alba. Absolvenții vor primi certificate cu recunoaştere pe piața internă a muncii, dar și în statele din UE

cursanti Agent vanzari 2Programul de specializare în ocupația de „Agent vânzări“-seria IV este organizat și susținut în Alba Iulia de experți ai SC 3 ART SRL Baia Mare. Cursul, cu o durată de 60 de ore, a demarat în 5 mai 2015 și este parte a proiectului „ŞANSA mea în ŢARA mea”, derulat în parteneriat de XEROM SERVICE S.R.L. din Alba Iulia-Beneficiar, SC 3 ART SRL Baia Mare-Partener 1 şi Asociaţia Pro Factum Alba Iulia-Partener 2.

Cursuri gratuite de inițiere, specializare și calificare

Pe parcurul orelor de teorie și practică, cursanții vor învăța noțiuni legate de: asigurarea aprovizionării cu materii prime şi produse alimentare; ambalarea şi pregătirea pentru comercializare a produselor; asigurarea calităţii produselor; exploatarea echipamentelor pentru copt şi răcit; manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare; cursanti Agent vanzariprepararea produselor de cofetărie; realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetărie. Absolvenții vor primi certificate cu recunoaştere pe piața internă a muncii, dar și în statele din Uniunea Europeană.

Pe lângă programul de„Agent vânzări“, tot prin proiect mai sunt organizate, în următoarea perioadă, alte patru programe de formare: „Inițiere în calculatoare – TIC“, „Inițiere în Limba engleză“(inițiere); Competențe antreprenoriale“(specializare) respectiv de „Cofetar“(calificare). Cursurile, asigurate gratuit prin proiect, se adresează persoanelor în căutarea unui loc de muncă, șomerilor, cei mai mulți de lungă durată, și persoanelor inactive. Participanții sunt selectați de specialiștii proiectului, în urma unor sesiuni de informare, consiliere şi orientare privind cariera, individuale și de grup. Experții cursanti Agent vanzari 1proiectului furnizează și servicii de mediere în vederea creșterii ratei de ocupare, dar și de asistență și consiliere pentru inițierea unei afaceri.

Proiectul „ŞANSA mea în ŢARA mea” are drept scop combaterea şomajului şi creşterea ratei de ocupare pe piaţa muncii din cele două regiuni de implementare. Este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară: 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie: 5.1. „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.

Informaţii suplimentare:

XEROM SERVICE S.R.L. Alba Iulia

Telefon: 0258.806.027; Email: office@xerom.ro

Persoană de contact: Lucian Oprean – Manager proiect

Site proiect: www.sansameaintaramea.ro

Despre Redacția ProAlba 33598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*