Cu poliția pe urme, un tânăr din Sebeș a gonit, fără permis, la volanul unei dube în care se aflau bunuri furate

girofarLa data de 6 aprilie 2017, poliţiştii din Sebeş au depistat, pe strada Mihail Kogălniceanu, din municipiu, o autoutilitară despre care exista suspiciunea că transportă bunuri furate.  Poliţiştii au urmărit-o, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar pe strada Pădurenilor din municipiu, şoferul autoutilitarei a oprit şi a abandonat-o, încercând să-şi asigure scăparea.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Sebeş, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, în interiorul autoutilitarei, poliţiştii au găsit mai multe deşeuri metalice, în valoare de aproximativ 700 de lei, care s-au dovedit a fi furate din incinta unei societăţi comerciale de pe raza comunei Cîlnic.  Se pare că, la comiterea furtului, B.R.G. a fost sprijinit de H.A., de 27 de ani, din municipiul Sebeş.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite, iar faţă de B.R.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi conducere fară permis, în vreme ce, faţă de H.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Despre Redacția ProAlba 32124 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*