Creșterea stimei de sine, tema primei întâlniri a atelierului de Biblioterapie al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Marți, 22 februarie, carismaticul psihoterapeut Cosmin Bara, împreună cu bibliotecara Luiza Pop, și ea cu pregătire de terapeut ocupațional, vă dau din nou întâlnire la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Tema dezbătută urmează să răspundă unei întrebări care ne preocupă pe fiecare dintre noi, respectiv „Cum să îți crești stima de sine?”. Asta în contextul în care aceasta se află în directă legătură cu succesul de care dorim cu toții să ne bucurăm în viață. Cum să răspundem optim factorilor externi, care ne-ar putea destabiliza încrederea în noi, cum să nu ne autosabotăm și care sunt atitudinile pe care trebuie să le corectăm în acest sens, aflăm  marți, 22 februarie 2022, live, de la ora 17.00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

„Dedicăm această prezentare tuturor celor care ne urmăresc și sunt curioși să afle tehnici concrete prin care pot să-și îmbunătățească stima de sine și astfel să își creeze viața pe care o doresc.”, transmit amfitrionii atelierului.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 31301 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*