„Coordonare și cunoaștere prin teatru” la Laboratorul de C`ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Joi, 14 martie 2024, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, actrița Cătălina Mihăilă va coordona o nouă întâlnire a participanților la Laboratorul de C`ArteTeatru, un proiect multiart de promovare a fondului de carte, de încurajare a lecturii, de promovare a scriitorilor, de promovare instituțională utilizând forme de expresie teatrală în colaborare cu unul sau mai mulți parteneri și colaboratori, prin realizarea de produse culturale pentru publicul general în sensul promovării culturii.

Începând cu ora 15.00, la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba sunt așteptați toți cei care rezonează cu ideea de carte și teatru, tema întâlnirii fiind „Coordonare și cunoaștere prin teatru”.

Proiectul 3.37 Laboratorul de C′ArteTeatru este organizat de Consiliului Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Vă așteptăm ca împreună să facem exerciții de intercunoaștere și improvizație prin lecturarea de fragmente de texte ale unor prozatori, poeți și dramaturgi români, iar la final bibliotecara Liudmila Cioflică va face recomandări de cărți ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

 

 

Despre Redacția ProAlba 37581 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*