Conferință medicală cu participare internațională, la Alba Iulia. Doctorii Cristian Țibea și Răzvan Curcă, alături de colegi din SUA, Canada, Cluj sau București

Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia a găzduit, miercuri, 10 iulie 2024, o conferință medicală cu tema “Abordarea Multidisciplinară în Managementul Cancerelor Mamare si Ginecologie”

“Sub egida Societății Naționale de Oncologie Medicală din România și împreună cu alte cinci societăți medicale, acest eveniment își dorește să fie un forum de discuție al problemelor clinice de bază în cancerele de sân și ginecologice, și să vă intrige prin prezentări de cazuri complexe privind aspecte noi, dificile sau rare, pe care le puteti întâlni în practica dumneavoastră clinică.”, au transmis organizatorii evenimentului.

La conferință au luat parte și cunoscuții doctori albaiulieni Cristian Țibea, medic primar obstetrică-ginecologie și Răzvan Curcă, medic primar oncologie și președinte al Societății Naționale de Oncologie Medicală din România. Ambii activează și la Elysee Hospital din municipiul nostru.

Conferința de astăzi s-a adresat, de asemenea, medicilor specialiști și rezidenti radiologi, chirurgi, patologi, radioterapeuți și oncologi medicali, dar și medicilor de familie interesați în oncologia femeii.

 

 

Despre Redacția ProAlba 38419 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*