Concurs de roborică, organizat la Blaj. 13 echipe și peste 170 de participanți

21 ianuarie 2023 a fost ziua în care Colegiul Național „I.M. Clain” din Blaj a fost gazda concursului de robotică organizat de echipa RUBIX a școlii, care a reunit 13 echipe de robotică și peste 170 de participanți, într-o atmosferă competitivă de impact.

Organizarea evenimentului RUBIX Demo 5.0 a creat pentru toți o experiență de neuitat, aducând cu sine emoția, dăruirea, empatia, colaborarea și, nu în ultimul rând, distracția, într-o formulă care a reușit să spargă barierele ineditului.

Am reușit să aducem buna dispoziție atât participanților, cât și invitaților, prin muzică, fotografie, dans, oferindu-le o atmosferă destinsă, exuberantă, care a asigurat, alături de dinamica meciurilor, suspansul punctajelor şi susținerea galeriei, reușita evenimentului.

Felicitări atât echipelor care au reușit performanța de a se clasa pe primele 3 locuri, SNGine Team, RoboPapiu – FTC Romania RO047  și Phoenix RO026 , dar și tuturor echipelor participante care au avut o evoluție remarcabilă în această competiție, toate meciurile stârnind odată cu ele, bucuria de a câştiga sau a evolua!

Acest eveniment major a fost datorat şi membrilor RUBIX Alumni şi juniorilor echipei noastre, care au dat dovadă de implicare şi spirit de echipă, ducând alături de noi acest Demo pe culmile succesului.

Le mulțumim şi suntem mândri de faptul că, şi de această dată, am avut parte de susținerea mentorilor noştri, prof. Romanța Ghiță, prof. Alexandra Boboia Băcilă şi prof. Ioan Ghiță, conducerii colegiului nostru, director Ana-Maria Comșa și director adjunct Ana Marcu, sponsorilor evenimentului: Bosch Automotive Blaj, Star Assembly, Yonder, Fabris Impianti și Aroma Star, autorităților locale reprezentate de doamna viceprimar Livia Mureșan și suntem, de asemenea, recunoscători tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui eveniment care a reușit să inspire, cu adevărat, valorile FIRST, se precizează pe pagina de Facebook Rubix. Mai multe fotografii de la eveniment, găsiți AICI!

Despre Redacția ProAlba 32197 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*