Competiții sportive organizate în Alba Iulia, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, s-au desfășurat competițiile sportive cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române la nivelul Jandarmeriei Alba. Cu sprijinul Asociaților Ampoiul și IPA Regiunea 2 Alba, a fost organizat un campionat de fotbal, un turneu de table și o competiție de tenis cu piciorul.
Opt echipe s-au aruncat în lupta pentru titlul de campion la fotbal, 16 colegi s-au înscris la turneul de table și 10 la tenis cu piciorul. Competiția a fost una în care fair-play-ul, spiritul de echipă, buna dispoziție și bucuria întâlnirii au fost prezente pe tot parcursul jocului.
În cadrul campionatului de fotbal, locul I a revenit echipei Detașamentului 5 Jandarmi Sebeș, locul al II-lea, colegilor din cadrul Detașamentul 4 Jandarmi Câmpeni, iar locul al III-lea a fost adjudecat de către Detașamentul 3 Jandarmi Aiud. De asemenea, a fost premiat cel mai bun jucător – Belea Victor, cel mai bun portar – Urea Ștefan Mihăiță și golgheterul campionatului – Morar Robert Iancu. La turneul de table locul I a fost ocupat de Oniche Bogdan Răzvan, locul al II-lea de Dăian Gheorghe, iar locul III de Aluaș Cristian Ilie. La competiția de tenis cu piciorul locul I a fost ocupat de echipa formată din Crăciun Adrian și Cîra Vasile, locul al II-lea de echipa Paștiu Adrian și Mariș Mircea, iar locul al III-lea de Jurj Iosif și Măceșanu Răzvan. Dl. Colonel Pașca Tudor Gheorghe, Inspectorul șef al Jandarmeriei Alba, le-a înmânat câștigătorilor Cupe și diplome de participare.
Despre Redacția ProAlba 37528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*