Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia organizează înscrieri pentru admiterea în clasa a-V-a, cu program intensiv de studiu al limbii engleze

O șansă în plus în viață  studiind intensiv limba engleză la Colegiul Tehnic „Apulum”!  Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia organizează  înscrieri pentru admiterea în clasa a-V-a cu program intensiv de studiu al limbii engleze, înscrieri care vor avea loc până în data de 03.06.2022. Venind în întâmpinarea cerințelor educative actuale, clasa cu predare intensivă a limbii engleze va oferi elevilor posibilitatea aprofundării studiului limbii engleze pe parcursul a 4 ore (2 din trunchiul comun și 2 de extindere), lucrând în acest scop pe grupe, cu profesori diferiți.

Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia pune un accent deosebit pe învățarea temeinică a limbii engleze deoarece însușirea unei limbi străine crește în mod considerabil șansele de reușită în viață ale elevilor. Venim în sprijinul elevilor și punem la dispoziția acestora o varietate largă de materiale didactice, cărți și DVD-uri în limba engleză, precum și un laborator Multi Media. Testul de competență lingvistică pentru admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de predare a limbii engleze,  va fi susținut la data de 06 iunie 2022, începând cu ora 9.00 proba scrisă, iar de la ora 11.00 proba orală.

De asemenea, Colegiul Tehnic „Apulum” are tradiție în orașul Alba Iulia în organizarea examenelor Cambridge, în iunie 2022 se va organiza  deja a-III-a rundă de examene în parteneriat cu centrul autorizat de examinare Cambridge  Twinkle Star din Iași. În acest sens, elevii care au susţinut examene de competenţă lingvistică într-o limbă de circulaţie internaţională şi au obţinut o diplomă nivel A1 sau nivel superior sunt admişi în clasa a V-a cu program intensiv de predare a limbii engleze fără a mai susţine proba de verificare a cunoştinţelor la limba engleză.

Vă așteptăm cu drag cererile de înscriere la secretariatul unității noastre școlare! Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon 0258 834102.

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 31296 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*