Clement Negruț, președintele PMP Alba, va „ataca” una din primăriile Alba Iulia sau Sebeș. „Voi candida 100% în unul din cele două municipii”

negrut 01Deputatul Clement Negruț, președintele Partidului Mișcarea Populară Alba, a confirmat joi, 13 august, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că va candida cu siguranță pentru funcția de primar, fie în Alba Iulia, fie în Sebeș, la alegerile din 2016. Deși Negruț preferă o candidatură în orașul reședință de județ, decizia va fi luată după discuțiile pe care acesta le va avea cu colegii săi din partid. În trecut, acesta a mai lasat de înțeles că își dorește o candidatură, dar până acum nu a fost nimic concret.

Pe lângă candidatura lui Clement Negruț, PMP Alba vine cu candidați și pentru primăriile altor localități din județ. Este vorba de Crișan Florin la Zlatna, Rof Marius pentru Almașu Mre, Giurgiu Renata la Miraslău și Tomescu Claudiu la Câlnic.

În momentul de față, Partidul Mișcarea Populară Alba numără un număr de aproape 2000 de membri, din care peste 80 % nu au mai făcut politică. Cu toate acestea, Negruț consideră că acest lucru dă șansa unui alt fel de a face politică și asigură sănătatea deciziei politice.

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*