Clement Negruț, deputat de Alba: ”Ipocrizie, numele tău e Gorghiu!”

clement negrut 01Suntem martori la culmea prefăcătoriei. PNL-ul arată, încă o data, că slujește aceluiași USL. Vedem cât de virusați sunt cei din PNL de minciuna, demagogia și toate celelalte rele năravuri de la PSD.

Cum poți să vii să ceri acum Guvernului Cioloș să introducă o ordonanță de urgență pentru alegerea primarilor în două tururi când ai făcut până acum exact invers? De ce ați votat anul trecut cu majoritate alegerea primarilor dintr-un singur tur, domnilor din PNL? De ce ați închis ochii la audierea miniștrilor din actualul Guvern când s-a prezentat un program de guvernare ce prevedea două tururi la alegerile locale, iar în Monitorul Oficial s-a publicat o variantă diferită?

Reamintesc poziția pe care Mișcarea Populară a avut-o față de acest subiect și anume am fost mereu pentru alegerea primarilor din două tururi. Mai mult decât atât, eu personal am înaintat o scrisoare premierului Dacian Cioloș referitor la acest subiect. Trebuie să știți că nici până astăzi nu am primit un răspuns. Pe lângă asta, în multe conferințe de presă am ridicat problema alegerilor locale și am spus cu subiect și predicat cine și de ce își dorește alegerea primarilor dintr-un singur tur.

Ipocrizia PNL-ului este strigătoare la cer și sper să primească ceea ce merită pentru demagogia de care dau dovadă!

 Clement Negruț, deputat de Alba

Despre Redacția ProAlba 30700 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*