Cetatea Copiilor – un eveniment ajuns la a 5-a editie

Un nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamna joaca, prinde contur in Cetatea Alba Iulia. Festivalul Cetatea Copiilor, ajuns la a 5a editie, este un eveniment unic în România. Organizatorii au dorit de fiecare data  sa atragă atenţia asupra unei teme fundamentale: joaca în aer liber – o necesitate pentru toţi copiii. Cetatea copiilor reprezintă un prilej atât pentru copii cât  şi pentru părinţi de a petrece mai mult timp  în aer liber bucurându-se împreună  de jocurile copilăriei. Acestea reprezinta  esenţa tuturor manifestărilor  care vor avea loc  pe parcursul a 2 zile in Piaţa Cetaţii şi pietonala Mihai Viteazul, pe 2 si 3 iunie.

Acest eveniment intregeste seria de manifestari culturale prilejuite de aniversarea a 60 de ani de teatru de papusi in Alba Iulia. Pe langa jocurile amplasate in Piata Cetatii, actorii teatrului “Prichindel” vor oferi copiilor numeroase intalniri cu personaje de poveste in acest weekend. Sambata de la orele 11.00 se va juca piesa Casa Noastra, in regia lui Aurel Craciun, iar de la orele 18.00 indragitul actor Marian Ralea ii va prezenta pe “Eroii din povesti”. Sambata de la orele 20.00 pietonala Mihai Viteazul va fi strabatuta de papusile gigant sosite tocmai din Franta.

Ziua de duminica va insemna un tur de forta cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei. Cei care nu pot ajunge sambata la parada papusilor , li se vor putea alatura duminica de la orele 11.00. Nu vor lipsi nici rezonanta si atmosfera unica a muzicii de fanfara. Indragitii Andra si Razvan vor incheia ziua cu un concert extraordinar.

Sambata de la orele 10.00 la Sala Unirii vor fi premiati elevii olimpici din Aslba Iulia cu rezultate deosebite, impreuna cu dascalii care i-au pregatit.

Teatrul de Papusi “Prichindel” impreuna cu organizatorii, Primaria Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba ii pe toti albaiulienii la joaca.

topod.inскачать vkbot бесплатно

Despre Redacția ProAlba 37532 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*