CEC Bank lanseaza doua depozite aniversare destinate persoanelor fizice

Cu prilejul aniversarii Centenarului Romaniei si Zilei Mondiale a Economisirii (31 Octombrie), CEC Bank lanseaza doua produse de economisire din categoria depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii.

Astfel, in cadrul unei campanii promotionale derulate in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2018, CEC Bank pune la dispozitia clientilor persoane fizice urmatoarele produse de economisire:

  • Depozitul aniversar 100 zile, cu o rata de dobanda de 1% p.a.;
  • Depozitul aniversar 100 saptamani, cu o rata de dobanda de 2% p.a.

Rata anuala a dobanzii este fixa pe perioada de constituire a depozitelor iar pentru retragerile de sume in numerar provenite din depozite la termen nu se percepe comision in ziua scadentei. Sumele depuse sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Depozitele aniversare pot fi constituite in oricare din cele peste 1.000 de unitati teritoriale ale Bancii, precum si prin intermediul serviciilor de Internet Banking, Mobile Banking sau Phone Banking. Suma minima de constituire este de 500 lei.

„Prin lansarea acestei campanii promotionale ne dorim sa venim in intampinarea clientilor persoane fizice cu doua noi produse de economisire, oferite in conditii avantajoase. CEC Bank continua astfel traditia de peste 150 de ani, reafirmandu-se drept un sustinator activ al unui comportament responsabil de economisire”, a declarat doamna Mihaela Popa, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de internet www.cec.ro.

 

 

Despre Redacția ProAlba 31296 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*