Ce jocuri de mobil sunt preferate de români în 2024

În anul 2024, piața jocurilor mobile din România continuă să crească, atrăgând un număr tot mai mare de jucători. Indiferent de preferințele fiecăruia, există categorii de jocuri care se remarcă prin popularitatea și gameplay-ul captivant pe care îl oferă. În continuare, vom vorbi despre 6 dintre cele mai îndrăgite categorii de jocuri pentru mobil.

Jocuri casual

În categoria jocurilor casual, românii continuă să își petreacă timpul cu titluri precum Candy Crush Saga, Homescapes și Gardenscapes. Aceste jocuri sunt preferate datorită accesibilității și gameplay-ului relaxant, oferind jucătorilor pauze plăcute și recreative. Candy Crush Saga rămâne un joc simplu, dar care s-a făcut extrem de captivant grație provocărilor sale zilnice. Homescapes și Gardenscapes sunt apreciate pentru combinația lor de puzzle și elemente de decorare, care le permite gamerilor să creeze spații virtuale personalizate.

Battle royale

Pentru cei care preferă acțiunea intensă și competiția, jocurile de tip battle royale sunt alegerea perfectă. PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile și Free Fire domină această categorie, oferind experiențe de joc captivante și adrenalină la fiecare meci. PUBG Mobile impresionează prin grafica realistă și hărțile detaliate, atrăgând jucători de toate vârstele, care vor să-și exerseze tehnica de țintaș. Call of Duty: Mobile aduce pe mobil faimoasa serie de shooter, cu moduri de joc diverse și actualizări constante care mențin interesul ridicat. Free Fire se distinge prin meciurile rapide și accesibilitatea sa, fiind preferat de jucătorii care caută o experiență rapidă și intensă. Pe lângă faptul că le pun la încercare abilitățile practicanților, acestea jocuri încurajează cooperarea între coechipieri.

Sport și curse

Jocurile sportive rămân printre favoritele românilor, cu titluri precum FIFA Mobile, Asphalt 9: Legends și Real Racing 3 în prim plan. FIFA Mobile le oferă pasionaților de fotbal posibilitatea de a-și construi echipa de vis și de a concura în turnee internaționale. Asphalt 9: Legends este ideal pentru iubitorii de curse, având o fizică impresionantă și sute de mașini de top. Real Racing 3 aduce o experiență de curse realistă, bazată pe trasee autentice și mașini licențiate, oferind o simulare realistă a sporturilor cu motor.

Jocuri de păcănele

Categoria jocurilor de păcănele include titluri populare precum Big Bass Bonanza, Book of Dead și Gonzo’s Quest. Aceste jocuri sunt preferate pentru grafica vibrantă și șansa de a câștiga premii mari. Big Bass Bonanza atrage jucătorii cu tema sa acvatică și ofertele speciale captivante. Book of Dead este renumit pentru aventura sa egipteană și funcțiile speciale care pot insera jucătorul în runde speciale. Gonzo’s Quest impresionează prin mecanica de joc inovatoare și prin grafica sa tridimensională. Cert este că această categorie de jocuri de cazino pe mobil oferă o experiență de joc palpitantă, nelipsită de adrenalină și emoții, motiv pentru care sunt preferate de mulți jucători din România.

Role-playing

Pentru cei care doresc să se cufunde în povești complexe și universuri vaste, jocurile role-playing sunt alegerea ideală. Genshin Impact, Dragon Raja și Summoners War sunt printre cele mai populare RPG-uri pe mobil. Genshin Impact se remarcă prin lumea sa deschisă și grafica spectaculoasă, oferind o aventură captivantă, care implică numeroase personaje. Dragon Raja combină elemente de acțiune și poveste, oferindu-le utilizatorilor o experiență imersivă într-o lume futuristă. Summoners War este apreciat pentru strategia sa complexă și multitudinea de monștri care pot fi colecționați și antrenați.

Endless runner și arcade

Jocurile endless runner și arcade sunt preferate pentru dinamismul și provocările constante pe care le oferă. În această categorie, românii își petrec timpul cu titluri precum Temple Run 2, Subway Surfers și Angry Birds 2. Temple Run 2 rămâne un clasic al genului, provocând jucătorii să navigheze prin temple periculoase, evitând obstacole și colectând monede. Subway Surfers este cunoscut pentru grafica sa colorată și gameplay-ul rapid, în care jucătorii trebuie să evadeze de polițist și să evite trenurile în mișcare. Angry Birds 2 este un joc de arcade, unde utilizatorii lansează păsări cu o praștie, având scopul de a doborî structurile construite de porci. Aceste jocuri sunt ideale pentru sesiuni scurte și intense, oferind divertisment imediat și provocări care mențin jucătorii implicați și motivați să-și depășească propriile scoruri, precum și pe cele ale prietenilor.

 

Despre Redacția ProAlba 38340 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*