Careul de ași de la PSD, în conferință de presă, imediat după aflarea rezultatelor la parlamentare. Declarații Dîrzu, Breaz, Damian și Suciu

psdLiderii PSD Alba s-au reunit, luni, într-o conferință de presă, organizată la sediul din Alba Iulia al partidului, unde au vorbit despre rezultatul alegerilor parlamentare din județul Alba dar și din restul țării. Au fost prezenți Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba și candidat la Camera Deputaților, Daniel Breaz, rectorul „Universității 1 Decembrie 1918” și candidat pentru Senat, Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud și candidat la Camera Deputaților, precum și Cornel Suciu, candidat la Camera Deputaților.

“Pentru PSD Alba este o victorie istorică. Organizația merită felicitări. Vreau să le mulțumesc cetățenilor care au susținut echipa noastră de profesioniști. A fost o muncă enormă iar rezultatul se vede. Surpriza a fost la Alba Iulia. Eu am spus mereu că avem cea mai bună echipă. Între noi și PNL+PDL, rezultatul este umăr la umăr. Suntem convinși că vom avea doi deputați și un senator“, a transmis Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba.

”Le mulțumesc, sincer, fiecăruia dintre cei care, într-un fel sau în altul, ați fost și veți rămâne parte a proiectului PSD pentru viitorul României și parteneri ai mei în toate acțiunile pe care mi le-am propus și pe care le voi duce, cu siguranță, la împlinire, în următorii ani, ca Senator de Alba.  Mi-am propus și voi fi nu doar Senatorul Dumneavoastră, stimați conjudețeni, ci colegul și prietenul care va pune umărul să lucreze în folosul cetățeanului și cu sprijinul lui! Le sunt profund recunoscător tuturor alegătorilor care s-au prezentat la vot și ne-au susținut, tuturor colegilor mei și, în mod deosebit, întregii mele echipe de campanie, alături de care am arătat că, atunci când pornești la drum cu spirit de echipă, cu un program coerent, dornic să construiești și să nu mai distrugi, românii vor avea încredere în tine. , a afirmat, la rândul său, Daniel Breaz.

“Mă bucur că am făcut parte din această echipă, am propus oameni valoroși și competenți. Vreau ca fetița mea să rămână în România, ca medic. Am schimbat modul în care facem politică la nivelul județului Alba iar în 2020 ne dorim să fim primul partid în opțiunile de vot ale locuitorilor din județ”, a precizat Cornel Suciu care a mai adăugat că, după aflarea rezultatelor, a primit telefoane de felicitare din partea mai multor membri ai PNL.

“Vreau să le mulțumesc, în primul rând, cetățenilor din mediul rural care au crezut în renașterea satului românesc. Consider că cetățenii din Alba au câștigat niște oameni adevărați în Parlament. A fost ca o luptă între David și Goliat. Este victoria unei echipe, este victoria cetățenilor. A fost cea mai obositoare dar și cea mai productive campanie“, a punctat Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.

 

 

Despre Redacția ProAlba 32744 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*