Cand nu are argumente, PD-L Alba minte si dezinformeaza

Scăderea în sondaje îi împinge pe reprezentanții PD-L Alba la disperare. Procentele tot mai mici și lipsa unor subiecte de interes pentru cetățenii județului îi fac pe aceștia să lanseze zvonuri aiuristice și acuze nefondate. Totul într-o încercare furibundă de a recupera o parte din procente, acum cu câteva săptămâni înainte de începerea campaniei electorale.

Și pentru ă nu au ce le spune oamenilor, cu excepția tăierilor de salarii și de pensii și scăderea nivelului de trai, pedeliștii încearcă să împroaște cu noroi principalii contracandidați. Mai nou partidul portocaliu și-a pus în funcțiune aparatul de dezinformatori și spune oamenilor că de fapt și de drept candidatul USL la Primăria Alba Iulia, Călin Potor, a păstrat legături strânse cu partidul din care a plecat acum doi ani. MINCIUNI ȘI DEZINFORMARE.

Relația dintre Călin Potor și PD-L Alba este un capitol încheiat. Din momentul în care și-a dat demisia. Deputatul Călin Potor a demisionat dintr-un partid care nu mai reprezenta interesele cetățenilor. Un partid care ajunsese să ia decizii împotriva celor care l-a votat. Potor a avut curajul de a spune lucrurilor pe nume și tăria de a lua o decizie dificilă. Aceea de a pleca, la jumătatea mandatului de parlamentar, de la putere în opoziție. Pentru că vrea să îi poată privi în ochi pe cei care l-au trimis în Parlamentul României, fără să îi fie rușine de deciziile pe care le-a aprobat la București. Călin Potor este și va rămâne candidatul USL la Alba Iulia și va câștiga această competiție indiferent de manevrele murdare la care vor apela cei de la PDL.

Călin Potor  este total diferit de Mircea Hava. Pentru că deputatul Potor este un om CURAT. Nu a fost implicat în scandaluri, suspiciuni de fraudă și nici nu dă toată ziua cu subsemnatul pe la DNA Alba Iulia, cum face actualul primar. Albaiulienii îl cunosc și îl apreciază pentru ce a făcut în acest oraș din diferitele funcții pe care le-a ocupat. Un om serios, cu o viziune clară asupra dezvoltării orașului și de o moralitate mai presus de orice îndoială.

Faptul că actualul primar și clientela politică din jurul lui nu are contraargumente este tot mai evident. Iar atunci când nu au replică scot pe piață povești de adormit copii. Este disperarea dinaintea pierderii alegerilor, acum când sondajele de opinie îl clasează pe Călin Potor pe prima poziție în opțiunile electoratului. Toate acestea vor fi și mai evidente în ziua votului, când actuala putere va pierde alegerile locale la o diferență covârșitoare.

CĂLIN POTOR,

Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

сайтапрограмма для взлома паролей в одноклассниках

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*