Calin Potor: nepăsare şi nesimţire la adresa albaiulienilor!

După zile de coşmar în care locuitorii municipiului au avut mari probleme din cauza zăpezii aşa-zisul gospodar al oraşului a găsit de cuviinţă să-i atace cu mojicie tocmai pe cei care au venit în sprijinul celor înzăpeziţi. Ar fi putut să le mulţumeacă celor care au curăţat zăpada, nu să-i împroaşte cu noroi.

Liberalii au dat o mână de ajutor oamenilor şi au curăţat cele mai circulate zone din municipiu: staţiile de autobuz, staţiile de taxi, trotuarele de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, Evidenţa Populaţiei, zona centrală a oraşului. Inclusiv trotuarul din faţa primăriei. În lipsa unei reacţii prompte a administraţiei locale, plătită din banii noştri ai tuturor, liberalii au decis să ia iniţiativa, iar asta l-a deranjat pe cel care se crede primar pe viaţă.

Şi pentru că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită deputatul liberal Călin Potor este acuzat că a distrus… panseluţele plantate cu atâta grijă în faţa primăriei portocalii. Îi spunem noi primarului cum au stat lucrurile, pentru că el nu a fost acolo. Panseluţe erau acoperite de un strat gros de zăpadă în momentul în care liberalii au curăţat trotuarul, nu de alta dar să nu îşi rupă picioarele Mircea Hava în cazul în care ar fi vrut să meargă la muncă. Cât despre clorură de sodiu primarul habar nu are ce vorbeşte. Prin oraş nu s-a dat cu nicio soluţie, doar cu nepăsare şi nesimţire. Îi trasmitem primarului că o să plătim respectivele panseluţe. Cu o condiţie: să nu coste mai mult de 1 milion de lei, cât a plătit primăria pentru „voluntarii” care au dezăpezit oraşul.

Perseverând în greşeală Hava cere indemnizaţia de 25.000 de lei a deputatului Călin Potor. Dânsul are o mare problemă de aritmetică, domeniu la care nu a excelat de fapt niciodată. Indemnizaţia unui deputat este de 4.200 de lei. Ori la şcoală am învăţat că 4.200 nu este egal cu 25.000. Hava să le ceară colegilor lui parlamentari să îşi doneze indemnizaţiile. Sau să renunţe la o parte din manifestările „culturale” din acest an pentru care municipalitatea va plăti sute de mii de euro.

Călin Potor,

Deputat PNL de Alba

анализ поисковых запросов сайтавзломать пароль mail ru

Despre Redacția ProAlba 37532 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

4 Comments

  1. feicitari domnule Calin Potor! Sa dea Dumnezeu sa scapam de primarul portocaliu pentru ca ne-am saturat!

  2. Se simtea cu musca pe caciula. Cu cata nesimtire sa spuna ca liberali i-au ” omorat ” panselutele. Nu sa gandit si la restul populatiei din oras care abia se deplasa prin zapada. Liberali au facut un gest de remarcat, chiar au ajutat desi nu au avut utilajele necesare principalul lor ” utilaj ” fiind lopata au pus fiecare mana chiar si viitorul primar Calin Potor si au curatat strazile si statiile unde nu se mai putea pune piciorul. Si cum spunea si domnul Potor nici o fapta buna nu ramane „nepedepsita” cu nesimtire de data aceasta…

  3. ce smecher e hava asta, crezand ca are putere pe viata,face si spune orice ii trece prin cap.
    el creaza toate diversiunile astea, care au ecou negativ, nu numai in oras, ci in tot judetul, ce sa mai zic ca la nivel national se cunosc toate tertipurile astea pe care le face pdl-ul.
    de unde sa invete si panseluta asta, decat de la cei mai buni(diversionisti): basescu, boc, berceanu, frunzaverde, udrea, etc

  4. hava nu are de unde sa stie ca panselutele erau deja acoperite cu zapada ca doar a fost iarna si cum sa iasa el sa vada ce se mai intampla in oras…acum a venit caldura si a constatat si el ca nu mai are panselute…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*