Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia acordă îngrijiri de specialitate, în prezent, la opt pacienți confirmați cu COVID-19

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia acordă îngrijiri de specialitate, în prezent, la opt pacienți confirmați cu COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

Toți pacienții confirmați sunt internați în cadrul secției de boli infecțioase, iar starea lor de sănătate este, în prezent, relativ bună. Compartimentul dermatovenerologie din cadrul secției de boli infecțioase a fost pregătit pentru a primi alte posibile cazuri de COVID-19.

În cadrul SJU Alba Iulia mai sunt internate 13 cazuri suspecte (izolate, fiecare singur într-un salon) a căror probe biologice recoltate sunt în lucru.

Transmitem locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe toate măsurile impuse de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor și combaterea pandemiei.

Având în vedere că astăzi, 7 aprilie, s-a sărbătorit Ziua Mondială a Sănătății, SJU Alba Iulia transmite gânduri nobile și nespusă prețuire tuturor cadrelor medicale.

Despre Redacția ProAlba 32744 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*