Boxerii CS Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii, una de aur și patru de argint, la ”Centura Păltiniș”

Pugiliștii Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii, dintre care una de aur și patru de argint, la concursul ”Centura Păltiniș” la box, de la Sibiu, desfășurat în perioada 27-28 septembrie. 

Medalia de aur a fost obținută de Raul Drăgoi Viorel, la copii, 27 de kilograme, care a câștigat astfel ”Centura Păltiniș” la categoria sa. 

 
Pe locurile II, de la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat următorii sportivi:

Victor Căldărar – categoria 34 de kilograme, copii;

Adam Abel – categoria 57 de kilograme, juniori;

Ferencz Francisc – categoria 60 de kilograme, juniori;

George Boian – categoria 50 de kilograme, cadeți.

La concursul ”Centura Păltiniș”, ajuns la cea de-a 31-a ediție, au participat circa 60 de sportivi, de la importante cluburi din Transilvania. 

”Mulțumesc conducerii clubului, domnului director Corneliu Mureșan, pentru susținere! Rezultatele obținute de elevii noștri sunt bune, m-a încântat acest copil, Raul Drăgoi Viorel, care a ascultat și a pus în practică exact ceea ce am vorbit. Dacă va munci și va asculta în continuare va fi un sportiv de mare viitor”, a spus antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

”Rezultatele obținute de sportivii noștri, la această celebră competiție, sunt foarte bune și reflectă pregătirea din ultimele luni. Îi felicit pe sportivi și pe profesorul lor și sper să avem parte de medalii și la următoarele competiții care vor încheia anul”, a spus Corneliu Mureșan. 

Următoarea competiție a secției de box este Campionatul Național, Seniori, de la Târgu-Mureș, care se desfășoară în perioada 14-19 octombrie.

Pe această cale anunțăm CS Unirea Alba Iulia, clubul sportiv din județul Alba cu cele mai bune rezultate, aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, a mai înființat o secție, de culturism, numărul acestora ajungând la opt, pe lângă box, mai regăsindu-se atletism, powerlifting, haltere, judo, orientare și tenis de masă.

Reamintim că sediul CS Unirea Alba Iulia se află în Alba Iulia, pe strada Septimius Severus, nr. 53. Telefon – 0258.819.086, e-mail cs.unireaalbaiulia@mts.ro

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*