Biblioteca din Sebeș: atelier de lectură, în mediul online, cu prilejul Zilei Internaționale a Limbii Materne

Ziua Internațională a Limbii Materne, stabilită de Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru data de 21 februarie a fiecărui an, sărbătorită în toată lumea începând cu anul 2008, își propune promovarea diversității lingvistice, culturale, multilingvismului și multiculturalismului, în ideea dezvoltării spiritului tolerant și a dialogului interetnic și intercultural.

Ne-am revăzut cu emoție, chiar dacă în mediul virtual, cu preșcolarii grupei mari, de la Grădinița cu predare în limba germană „Heidi” Sebeș, coordonați de doamnele prof. ed. Anca Dahinten-Pavel și Laura Erika Guță, în cadrul Atelierului de lectură și creație online „Hallo, Kinder!” dedicat acestei zile.

În luna iubirii, am citit împreună, cu mult dor de povești, despre prietenie, empatie și respect, salutând cu drag, cu mânuțe colorate, astăzi, în limbi diferite.

Activitățile atelierului au fost organizate de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Grădinița Germană „Heidi” Sebeș.

Mulțumim tuturor pentru participare!

Despre Redacția ProAlba 30760 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*