Băutura și condusul nu fac casă bună. Doi șoferi băuți din Sebeș au fost implicați într-un accident

etilotestPoliţia din Sebeș a fost sesizată, la data de 4 august, ora 04:26, cu privire la faptul că pe strada Dorin Pavel din Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului, a rezultat că D.I., de 20 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Petreşti, la intersecţia cu strada Salane, nu s-a asigurat în mod corespunzător şi a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Sebeş.

În urma accidentului conducătorul celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat că în momentul producerii accidentului, ambii conducători auto erau sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind, în ambele situaţii, de 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*