Bărbatul din imagine este căutat de polițiști și rude. Dacă aveți informații, sunați la 112!

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din Sebeș. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. 

În seara zilei de 1 septembrie 2023, în jurul orei 21.10, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie din municipiul Sebeș, cu privire la faptul că, la data de 1 septembrie 2023, în jurul orei 08.00, tatăl soțului ei, ȘUVAINA GHEORGHE – OVIDIU, de 57 de ani, a plecat de la locuința de domiciliu și nu s-a mai întors. 

Bărbatul are următoarele semnalmente:  

• 175 cm înălțime;

• 70 de  kilograme;

• Constituție atletică;

• Ochi căprui;

• Păr șaten, tuns scurt; 

La momentul dispariției purta pantaloni de culoare verde, tricou de culoare vișinie și era încălțat cu pantofi sport de culoare neagră. 

          Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii, sprijiniți de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al Județului Alba desfășoară activități de căutare, fiind constituite mai multe echipaje operative. 

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Despre Redacția ProAlba 35912 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*