AON Imobiliare vă propune: Casă 4 camere, finisaje la cheie, Alba Micesti (210.000 EUR) și apartament 2 camere, renovat complet, (67.000 EUR)

AON Imobiliare le propune celor interesați de achiziționarea unui imobil, două proprietăți cu totul deosebite, cu precizarea că oferta completă a agenției poate fi găsită AICI.

Casă 4 camere, 448 mp teren, finisaje la cheie, Alba Micesti (210.000 EUR)

AON Imobiliare va propune o casa individuala de vanzare in zona Alba-Micesti, cu toate utilitaile conectate, compusa din 4 camere ( 3 dormitoare ), 2 bai, bucatarie, hol, camera tehnica, terasa acoperita. Suprafata totala construita este de 169 mp, si suprafata teren 460 mp. Deschiderea este de 14,70 ml. Imobilul are amprenta 169 mp. Casa are sistem de incalzire in pardoseala, este conectata la toate utilitatile ( apa, gaz, curent, canalizare). Oferta completă pentru această proprietate o puteți găsi AICI.

Apartament 2 camere, etaj 1, renovat complet, ultracentral (67.000 EUR)

AON Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la etajul 1 intr-un bloc din caramida cu 3 etaje, ultracentral ( langa Posta si AJOFM ) , cu suprafata construita de 59,11 mp, si suprafata utila de 45,10 mp + balcon. Apartamentul este renovat complet, fiind schimbate instalatia electrica, instalatia de incalzire si caloriferele, usa de la intrare, usile interioare, obiectele sanitare, parchetul, faianta si gresia din interior. Oferta completă pentru această proprietate o puteți găsi AICI.

Date de contact AON Imobiliare:

Cu sediul la Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției, la numărul 24A (lângă magazinul Coramet), AON reunește o echipă formată din persoane cu foarte mulți ani de experiență pe piața imobiliară. Profesionalismul, seriozitatea și implicarea sunt reperele după care AON se ghidează în relația cu fiecare client.

email birou: office@aonimobiliare.ro

Despre echipa AON Imobiliare puteți citi AICI

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35911 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*