AON Imobiliare vă propune: Casă, 4 camere, finisaje la cheie Alba-Iulia/Micesti (210.000 EUR) și garsonieră mobilată și utilata, Cetate (41.000 EUR)

AON Imobiliare le propune celor interesați de achiziționarea unui imobil, două proprietăți cu totul deosebite, cu precizarea că oferta completă a agenției poate fi găsită AICI.

Casă, 4 camere, 448 mp teren, finisaje la cheie Alba-Iulia/Micesti (210,000 EUR)

AON Imobiliare vă propune o casă individuală de vânzare în zona Alba-Iulia/Micești, cu toate utilitățile conectate, compusă din 4 camere (3 dormitoare ) 2 băi, bucătarie, hol, cameră tehnică, terasă acoperită. Suprafața totală construită este de 169 mp și suprafața terenului e de 460 mp. Deschiderea este de 1470 ml. Imobilul are amprenta 169 mp. Oferta completă pentru această proprietate o găsiți AICI.

Garsonieră mobilată, utilată, 30 mp utili, etaj 2, Cetate (41,000 EUR, negociabil)

AON Imobiliare vă prezintă o garsonieră decomadată, complet mobilată și utilată, cu suprafață utilă de 30 mp + balcon încorporat în bucătărie, situată la etajul 2, într-un bloc cu 4 etaje, în Cetate, pe strada Gladiolelor, cu priveliște frumoasa spre pădure. Oferta completă pentru această proprietate o găsiți AICI.

Date de contact AON Imobiliare:

Cu sediul la Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției, la numărul 24A (lângă magazinul Coramet), AON reunește o echipă formată din persoane cu foarte mulți ani de experiență pe piața imobiliară. Profesionalismul, seriozitatea și implicarea sunt reperele după care AON se ghidează în relația cu fiecare client.

email birou: office@aonimobiliare.ro

Despre echipa AON Imobiliare puteți citi AICI

Despre Redacția ProAlba 35909 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*