AON Imobiliare vă propune: Casă, 3 camere, finisaje la cheie (119.000 EUR) și apartament, 80 mp, mobilat, strada Cloșca (96.000 EUR)

Agenția AON Imobiliare le propune celor interesați de achiziționarea unui imobil, două proprietăți cu totul deosebite, cu precizarea că oferta completă a agenției poate fi găsită AICI.

Casă, 3 camere, 250 mp teren, toate utilitățile, finisaje la cheie (119.000 EUR)

AON Imobiliare va prezinta o casa de vanzare in curs de finisare, situata in zona Ampoi 3, compusa din living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, 2 bai, cu suprafata totala construita de 100 mp, si suprafata terenului 250 mp. Casa se preda finisata la cheie. Oferta completă pentru această proprietate o găsiți AICI.

Apartament, 3 camere, 80 mp utili, mobilat, utilat, boxă, strada Cloșca (96.000 EUR)

AON Imobiliare va prezinta un apartament cu 3 camere, complet mobilat si utilat, compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, balcon, boxa de 8 mp proprietate personala la subsolul blocului, loc de parcare rezervat. Apartamentul este situat in Cetate, la mica distanta de Parcul Unirii si Hotel Cetate. Oferta completă pentru această proprietate o găsiți AICI.

Date de contact AON Imobiliare:

Cu sediul la Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției, la numărul 24A (lângă magazinul Coramet), AON reunește o echipă formată din persoane cu foarte mulți ani de experiență pe piața imobiliară. Profesionalismul, seriozitatea și implicarea sunt reperele după care AON se ghidează în relația cu fiecare client.

email birou: office@aonimobiliare.ro

Despre echipa AON Imobiliare puteți citi AICI

Despre Redacția ProAlba 35931 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*