AON Imobiliare vă propune: Apartament, 3 camere, zona Mercur (67.000 EUR) și casă 3 camere, mobilata, utilata, 487 mp teren, la Ciugud (170.000 EUR)

AON Imobiliare le propune celor interesați de achiziționarea unui imobil, două proprietăți cu totul deosebite, cu precizarea că oferta completă a agenției poate fi găsită AICI.

Apartament 3 camere etaj 3 zona Agra`s-Mercur (67.000 EUR)

AON Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje in Cetate zona Agra`s – Mercur intr-un bloc construit in anul 1984 cu suprafata utila de 64 mp cu 2 bai balcon. Oferta completă pentru această proprietate o găsiți AICI.

Casa 3 camere, mobilata, utilata, 487 mp teren, Ciugud (170.000 EUR)

AON Imobiliare va prezinta o casa de vanzare in comuna Ciugud, judetul Alba, complet mobilata si utilata, construita pe un singur nivel, in anul 2021, pe o parcela de teren in suprafata de 487 mp, situata la o strada asfaltata, conectata la toate utilitatile ( apa, canalizare, gaz, curent electric ). Casa dispune de living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai ( una cu acces din dormitorul matrimonial ), camara, garaj. Oferta completă pentru această proprietate o găsiți AICI.

Date de contact AON Imobiliare:

Cu sediul la Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției, la numărul 24A (lângă magazinul Coramet), AON reunește o echipă formată din persoane cu foarte mulți ani de experiență pe piața imobiliară. Profesionalismul, seriozitatea și implicarea sunt reperele după care AON se ghidează în relația cu fiecare client.

email birou: office@aonimobiliare.ro

Despre echipa AON Imobiliare puteți citi AICI

Despre Redacția ProAlba 30144 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*