Anuntati-va rudele si prietenii: Dan Diaconescu va face, vineri, o vizita in judetul Alba

Dan Diaconescu se va afla pe tot parcursul zilei de vineri in judetul Alba pentru a se intalni cu membrii si sutinatorii PP-DD. Insotit de Simona Man, presedintele PP-DD la nivel national, dar si de alti reprezentanti din conducerea centrala, Diaconescu va face opriri in mai multe localitati din judetul nostru pentru a sta de vorba cu mii de oameni. Dan Diaconescu va ajunge in Alba Iulia inca de dimineata si va fi prezent in urmatoarele localitati : Capalna, Sasciori, Garbova, Calnic, Petresti, Sebes, Cugir, Vint, Alba Iulia,  Teius, Aiud, Lunca Mures si Ocna Mures.

Dan Diaconescu va ajunge la Alba Iulia in jurul orei 15.30. Cei care doresc sa il intalneasca vor trebui sa mearga in fata Casei de Cultura a Sindicatelor. In vizita lui din judetul Alba, lui Diaconescu i se vor alatura Ion Marincas, candidatul PP-DD la Consiliul Judetean Alba, Dorin Serdean, candidatul PP-DD la Primaria Alba Iulia, Radu Roncea, candidatul PP-DD la Primaria Sebes, Vasile Sorin, candidatul PP-DD la Primaria Cugir, Radu Calin, candidatul PP-DD la Primaria Aiud dar si alti membri si simpatizanti din Alba ai acestei formatiuni politice.

Va reamintim ca in urma cu cateva zile, PP-DD Alba si-a prezentat oficial candidatii din 62 de localitati ale judetului pentru alegerile din 10 iunie. La eveniment, Cornel Comsa, presedintele PP-DD Alba le-a vorbit celor cateva sute de persoane prezente despre ‘’nevoia reala si imediata a unei schimbari pe scena politica din judetul Alba.’’

продвижение сайтов рекламавзломать архив с паролем

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. „Dragi tovarăși și pretini”, adunați-vă!
    Alegătorul român nu mai este turmentat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*