„Amprente colorate” în „Sărbătoarea Primăverii” la Aiud

Manifestarea „Sărbătoarea Primăverii” Aiud 2020 propune pentru publicului iubitor de artă plastică expoziția intitulată: „Amprente colorate”, semnată de Simona Damo.

 Vernisajul expoziției va avea loc la Galeriile „Inter-Art”Aiud, în data de joi, 5 martie  2020, orele 17.00. Prezintă: Ioan Hădărig, director artistic al Fundației Inter-Art Aiud. Curator: Stefan Balog, președintele Fundației Inter-Art Aiud. Perioada de vizitare a expoziţiei: 5 – 10 martie, 2020.

Organizatori: Fundaţia “Inter-Art” Aiud, Centrul Cultural “Liviu Rebreanu“ Aiud, Primăria – Consiliul Local Aiud.

Artistul plastic Stefan Balog, curatorul expoziției, a declarat că: „Sărbătoarea primăverii la Aiud propune, de această dată, o expoziție de artă aparte, concepută pas cu pas ca o poveste plină de culoare, emoții și trăiri.  Purtând ”amprenta” Simonei Damo, expoziția oferă o incursiune în universul personal al artistei și marchează amintiri sau vise care au stat la baza acestor lucrări.  Lucrările nu sunt adunate la întâmplare, ele comunică și interacționează. Sunt cicluri bine gândite care oferă privitorului o altă perspectivă, presărată de mister. Dincolo de acesta rămâne curiozitatea privitorului de a pătrunde în acest univers, oferit cu generozitate de artistă.”

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*