Alin Ignat: Am venit cu SOLUȚII concrete pentru cei afectați de criză. Am luat decizii, le-am implementat și am livrat URGENT sprijinul consistent al Guvernului

S-a vorbit mult în rândul partidelor care au stat pe margine în această perioadă grea pentru România, despre ce trebuia sau nu trebuia să facă Guvernul. Politicienii au dat sfaturi, au criticat și comentat orice decizie.

Realitatea e simplă și clară.

Am venit cu SOLUȚII concrete pentru cei afectați de criză. Am luat decizii, le-am implementat și am livrat URGENT sprijinul consistent al Guvernului.

 Peste 380 de milioane lei au ajuns până azi la peste 143.000 de profesioniști, titulari de drepturi de autor sau contracte de activitate sportivă, prin intermediul AJPIS-urilor!

 Peste 1,38 miliarde lei au fost virați prin AJOFM-uri către 129.149 de angajatori din România, pentru a plăti șomajul tehnic pentru peste 1,1 milioane de angajati.

 8,6 milioane lei au mers către cei peste 4000 de beneficiari de prelungire a concediului de creștere a copilului.

 12,5 milioane lei au fost plătiți celor 29.000 de persoane încadrate în grad de handicap, cărora Guvernul le-a prelungit valabilitatea certificatelor de încadrare.

În România afectată de pandemia de Covid-19, mulți politicieni au povestit.

Pentru Guvernul liberal vorbesc FAPTELE și liniștea oamenilor la care sprijinul nostru a ajuns neîntârziat.

Urmează măsuri active fără precedent pentru români.

Suntem aici. Va fi bine!

Alin Ignat, secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*