Alin Ignat, deputat PNL: PSD este interesat de un singur lucru: ce ne iese? Cât % creștem în sondaje? În ce categorie sunt mai mulți?

Cei de la PSD împărțeau azi (n.r. luni), de la tribuna Parlamentului, pensionarii în 2 categorii, probabil luându-i gura pe dinainte, spunând așa

– “pensionarii voștri”, “bogații” adresându-se USR – adică românii cu pensii peste 2000-3000 de lei, oameni pe care pesediștii nu dau prea multe parale pentru că știu că nu primesc prea multe voturi de la ei

– “pensionarii noștri” (ai PSD) – românii cu pensii sub 2000 de lei, în special cei cu pensia minimă, oameni pe care pesediștii îi consideră un simplu coș electoral, cu voturi multe, care trebuie stimulați.

În definitiv, PSD este interesat de un singur lucru: ce ne iese? Cât % creștem în sondaje? În ce categorie sunt mai mulți?

Așa am ajuns să avem “anvelopă” de 15%, nu creșterea punctului de pensie pe contributivitate cu 15% și creșteri de taxe și impozite pentru antreprenori, în loc de măsuri de sprijin, în plină criză.

Concluzia e clară.

PSD nu suportă oamenii cu inițiativă privată, oamenii care studiază, care se perfecționează continuu pentru a fi mai buni, oamenii care generează profit în business, oamenii care evoluează și aduc plusvaloare la locul de muncă și care, DA!, la finalul zilei, pot avea pensii mai mari în România, pentru că au învățat și au muncit pentru ele o viață întreagă.

Niciodată nu voi putea fi de acord ca cineva care a muncit 15 ani să aibă pensie egală cu cel care a muncit 40 de ani.

Solidaritatea socială trebuie să se oprească acolo unde naște inechitate, acolo unde devine injustiție, a transmis deputatul PNL de Alba, Alin Ignat.

Despre Redacția ProAlba 31301 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*