Alin Ignat, deputat PNL: Pot privi în ochii oamenilor în această campanie, așa cum o voi face și la parlamentare

Am fost întrebat, zilele acestea, dacă nu mă tem de reacții negative în campanie, având în vedere că, dincolo de realizările locale, nu toate măsurile luate la nivel național au fost populare.

Răspunsul meu a fost: categoric NU.

Dincolo de faptul că în județul nostru, PNL are cei mai buni candidați, la locale și europarlamentare, vorbesc cu oamenii pe care îi întâlnesc din perspectiva activității mele ca deputat liberal de Alba. Și nu am nicio reținere pentru că am muncit cu seriozitate și cu rezultate. Așa cum mă știți.

✅ Am susținut familiile cu copii prin proiecte care le-au oferit soluții, devenind literă de lege (legea priorității, dublare concediu de acomodare pentru adopții etc.)

✅ Am susținut mediul de afaceri respingând creșteri aberante de taxe și alături de colegii liberali din Alba am reușit să oprim multe dintre ele.

✅ Tot din respect pentru antreprenori, NU am votat OG 16, prin care PSD a crescut taxele în 2022.

✅ Am susținut, cu succes, o salarizare corectă la nivelul unor sectoare cu dezechilibre din sistemul bugetar (Case de Pensii, personal de conducere din școli).

✅ Am susținut mii de pensionari și angajați din Apuseni prin asimilarea în condiții speciale a grupei I de muncă, în cadrul unităților de producție din minele de minereuri. Am reușit păstrarea condițiilor și în noua lege a pensiilor.

✅ Am susținut pensionarea anticipată cu doi ani, fără penalizare, pentru oamenii din zona Aiud-Ocna Mureș și din Apuseni.

Sunt doar câteva din argumentele care nu lasă loc vreunei temeri în această campanie sau în cele care vor veni.

Am reprezentat, întotdeauna, interesele oamenilor din Alba și am căutat să fiu vocea lor în zona de decizie, la nivel național, în echipă cu colegii mei. Au fost momente în care am considerat că, la nivel de coaliție, partidul nostru greseste și am spus-o direct, împreună. De cele mai multe ori am convins, iar greșelile s-au îndreptat și oamenii au avut de câștigat.

Am venit în Parlament la treabă. Nu înțeleg parlamentarii veniți la relaxare și odihnă, la câte sunt de făcut în România. Ei ar trebui să se teamă în această campanie.

Mă bucur de fiecare întâlnire din această perioadă, în care sunt lângă colegii mei candidați la alegerile locale și europarlamentare. Aveți pretenții de la politicieni și asta ne dă încredere celor care muncim cu seriozitate, așa cum au obișnuit liberalii din Alba.

Nu suntem toți la fel și deja știți asta. Mulțumim! Continuăm!, a transmis deputatul PNL de Alba, Alin Ignat.

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*