Alin Ignat, deputat PNL de Alba: Prioritate la ghișee și case de marcat și locuri de parcare dedicate pentru femeile gravide și familiile cu copii. Legea pe care am inițiat-o a fost promulgată

Am făcut lege din bunul simț – femeile gravide și persoanele care însoțesc copii cu vârsta sub 5 ani au acum prioritate la ghișee și case de marcat publice și la operatorii economici și locuri de parcare rezervate în toate parcările publice și private din România.

Legea pe care am inițiat-o alături de colegii mei, Mara Calista și Florin-Alexandru Alexe, la ideea Mirelei Retegan, fondator Zurli, a fost promulgată de Președintele României.

Prioritățile la ghișee și case de marcat se vor aplica odată cu publicarea legii în Monitorul Oficial, iar pentru locurile de parcare dedicate femeilor gravide și familiilor cu copii, instituțiile publice și operatorii economici au la dispoziție 6 luni de zile pentru a amenaja astfel de locuri în toate parcările pe care le administrează, în procent de minim 4% din totalul locurilor unei parcări.

Este încă o lege, încă un pas în activitatea mea, care vine în sprijinul familiilor cu copii din România. Și continuăm împreună.

Așa înțeleg să reprezint oamenii din Alba în Parlament. Cu decență, cu seriozitate și cu rezultate. Mulțumesc că îmi sunteți aproape. Avem treabă de făcut.

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Despre Redacția ProAlba 35886 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*