Alin Ignat: Am lansat colegilor parlamentari provocarea de a susține o salarizare onestă și de bun simț pentru primari și administrația locală

Două lucruri am transmis astăzi, în cadrul Adunării Generale a Asociației Comunelor, filiala Alba, profitând de prezența în sală a parlamentarilor de la toate partidele.

În primul rând, am îndemnat parlamentarii din opoziție să nu mai atace la CCR actele normative pe care noi, din respect pentru primari, le promovăm pentru a le asigura salarii corecte, pentru că nu e în regulă să vorbești de susținere pentru primari, dar să sabotezi orice inițiativă care îi sprijină concret. Oamenii văd dublul limbaj și discern între cei care construiesc pentru comunitățile lor și cei care vor să strice ce construiesc primii.

În al doilea rând, am lansat tuturor colegilor parlamentari prezenți, cu excepția parlamentarilor PNL pentru că la noi lucrurile sunt clare și dovedite, provocarea de a susține o salarizare onestă și de bun simț pentru primari și administrația locală, în momentul în care noua lege a salarizării va ajunge în Parlament.

Doar susținând oamenii care muncesc cu seriozitate, care pun pe masă ani întregi de rezultate pentru comunitate, dovedim respect comunității însăși.

Restul sunt povești. Avem treabă de făcut, a transmis, vineri, Alin Ignat, deputat PNL Alba.

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*