ALEGERI PARLAMENTARE. Iustin Gheorghe Petrean (PMP): Doresc o Românie bazată pe integritate şi pe respect faţă de cetăţean

gheorghe-petrean-iustinSunt Petrean Gheorghe Iustin, născut pe meleagurile acestui frumos judeţ, în satul Galda de Jos. Mă mândresc cu educaţia pe care am primit-o de la părinţii mei, care mi-au spus mereu că, în viaţă, cel mai important este să respect legea. Am terminat liceul Teoretic  Teiuş,   profilul   matematică informatică după care am urmat cursurile facultăţii de drept iar de profesie jurist. În momentul de faţă lucrez ca specialist de vânzări în cadrul unei firme multinaţionale iar de anul acesta sunt şi căsatorit.

Cu toate acestea, simt ca pot face mai mult de atât. Mă întristează faptul să văd că suferiţi zi cu zi ducând o viaţă de muncă şi trudă. Am fost ales consilier local în Consiliul Local al Comunei Galda de Jos alături de alți doi colegi din Partidul Mișcarea Populară Galda. Cetățenii ne-au acordat votul și le mulțumesc pentru acest lucru, cred cu tărie că îmi stă în putere sa schimb ceva pentru comuna mea și pentru întreg județul. De aceea am hotărât să intru în politică. Partidul Mişcarea Populară mi s-a părut cea mai bună opţiune, pentru că atâta amar de vreme, partide precum PSD si PNL ne-au minţit si ne-au dezamăgit pe toţi. Candidez la alegerile parlamentare din 11 decembrie ca reprezentant al PMP în Parlamentul României, pe lista pentru Camera Deputaților. Voi reprezenta Partidul Mișcarea Populară un partid tânăr, care pune preţ pe oameni şi pe nevoile lor. Doresc o Românie bazată pe integritate şi pe respect faţă de cetăţean.

Suntem o echipă puternică si vrem să schimbăm România în bine.

Gheorghe Iustin Petrean, PMP 

Executat de S.C. START MEDIA CENTER S.R.L. la comanda PMP Alba, Cod unic mandatar financiar 11160002

 

Despre Redacția ProAlba 37540 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*