ALDE Alba merge mai departe!

In plin proces de reconstructie ALDE Alba si-a ales noua structura de conducere judeteana a Biroului Politic Teritorial. Reprezentantii in noul biroul politic judetean reprezinta toate localitatile si zonele din judetul Alba.

Bogdan Mircea Ciprian, consilier local al Municipiului Aiud a fost numit presedinte interimar al partidului. Noua echipa de conducere este formata din oameni cu experienta, competenti si dornici de a face altfel de politica.

ALDE ALBA are un numar de 38 alesi locali, un primar, si 3 viceprimari, situandu-se pe locul patru in judet la numarul de voturi obtinute la alegerile locale.

Din pacate, ALDE nu a reusit sa treaca pragul electoral la alegerile generale de anul trecut, insa a invatat din greselile trecutului si este pregatit sa mearga mai departe cu oameni noi, cu o noua viziune si noua abordare a lucrurilor .

La congresul din Aprilie 2021 a fost ales un nou presedinte ALDE la nivel national  in persoana domnului DANIEL OLTEANU (fost prefect, fost deputat de Vaslui) si o noua echipa de conducere nationala. Pentru cei interesați de domnul Tariceanu va comunicam ca acesta s-a retras din partid.

„Multumesc colegilor din ALDE Alba pentru increderea acordata. Este nevoie de o noua mentalitate si o noua atitudine in politica noastra. Reconstruim impreuna increderea oamenilor prin transmiterea adevarului, prin implicare, devotament si asumare. ALDE Alba se va lupta pentru cresterea nivelului de trai al cetatenilor, pentru FAMILIE, pentru drepturile si libertatile fundamentale ale omului, pentru pastrarea identității, pentru protectia copiilor si a tinerilor si pentru echitate sociala. Orice cetatean care se regăsește in aceste valori il asteptam sa ne viziteze la noul nostru sediu din Cetate, str Cloșca nr 12, parter”, a afirmat domnul presedinte interimar ALDE ALBA, Ciprian Bogdan.

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Un mare ticalos din Aiud in stare sa loveasca oamenii din jur in toate felurile.
    Acest spurcat se ascunde sub protectia partidului politic fiind in stare de mari si multe marsavii neortodocxe.
    Doamne nj i ajuta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*