Albaiulienii care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sărbătoriți de administrația locală

Am luat parte la ”Nunta de Aur 2022”, un eveniment special pentru seniorii Municipiului nostru care au sărbătorit în acest an 50 de ani de la căsătorie, organizat de Primăria Alba Iulia prin Direcția de Asistență Socială, joi, 28 iulie, la Hotel Mariss din Alba Iulia.

Evenimentul a adus o mare bucurie celor 52 cupluri prezente la petrecerea organizată în cinstea lor. Programul evenimentului a fost deschis cu o slujbă religioasă de binecuvântare susținută de preotul protopop Slevaș și a continuat cu un program artistic, realizarea de mărturii foto pentru cuplurile sărbătorite, concurs de dans, și un moment muzical susținut de  Ansamblul ”60 Plus” al Centrului de zi pentru persoane vârstnice Alba Iulia. Participanții au primit diplome personalizate, fotografii, sticle de vin cu mesaj personalizat și mărturii parfumate- săpun natural realizat de doamnele care frecventează Centrul de zi pentru persoane vârstnice. Câștigătorii concursului de dans au primit picturi realizate în cadrul Cercului de Pictură de la Academia Doamnelor. Acest eveniment a fost un prilej bun de a ne arăta respectul și grija față de cei care ne-au crescut și care reprezintă niște exemple pentru noi.

Transmit un mesaj de mulțumire doamnei director Adela Cristescu, viceprimarilor Emil Popescu și Marius Filimon, consilierilor locali prezenți și tuturor colegilor care s-au ocupat de organizare, transmite primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Despre Redacția ProAlba 30144 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*