Alba Iulia: Spectacol piro-muzical cu prilejul Zilei Naționale a României

An de an, de 1 Decembrie, atașamentul față de România și tot ce-i românesc se simte cel mai intens la Alba Iulia, locul în care s-a născut viitorul României. Anul acesta, spectacolul de artificii dedicat Zilei Naționale, va fi o poveste spusă cu flăcări și lumină, o poveste spusă cu dragoste de țară, o asumare a datoriei pe care o avem ca popor de a cultiva în fiecare zi Spiritul Românesc. La 1 Decembrie, la Alba Iulia, în aer nu vor pluti doar artificiile, ci și o emoție și o energie fantastice, greu de descris în cuvinte.

Spectacolul pirotehnic a fost creat cu emoția, pasiunea și dorința de a-i face pe oameni bucuroși, de a transmite prin fiecare scânteie ceea ce ne dorim în fiecare zi de la români: să fie cei mai buni, să facă lucrurile cel mai bine, să facă cinste acestei țări.

E o adevărată provocare artistică să folosim acorduri specifice folclorului într-un spectacol pirotehnic, dar faptul că artiștii tineri au readaptat multe pasaje tradiționale în maniere moderne reprezintă o mare oportunitate. Astfel că, de 1 Decembrie vă așteptăm să ridicați privirea din pământ, să priviți în sus cu încântare și mândrie, să îngânați acorduri românești și să vă bucurați de povestea scrisă pe cer.

Date tehnice: 

Programarea spectacolului: 01.12.2019 – ora 21:00;

Locuri de tragere: str. Militari și curtea Palatului Copiilor;

Durata spectacolului piro-muzical: aprox. 8 min;

Detalii spectacol: categorii materiale pirotehnice – T1, T2, F3, F4

Tipuri: mine, comete, comete cu coadă, mine cu spargere, candele romane cu diferite efecte, bombițe cu efecte și culori diferite

Efecte: Peony with flashing pistil, Crown, Brocade, Dahlia, Horse tail, Waterfall

Puncte de tragere: 7 din care 3 la înălțime

Spectacolul este de tip piro-muzical, efectele pirotehnice sunt declanșate prin sistem de tragere electronică (wireless), fără intervenție umană. Efectele sunt sincronizate cu coloana muzicală.

Coloana muzicală, impusă de Primăria Alba Iulia, cuprinde reinterpretări din folclorul românesc: Argatu’ – O sesiune pe folclorul românesc (Purtata fetelor de la Căpâlna), Mihai Toma – Mociriță cu trifoi, Constantin Dimitrescu – Dans țărănesc.

Procedura de achiziție a fost câștigată de SC Temexson SRL;

Valoarea contractului este: 38.000,00 lei + TVA

 

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*