Alba Iulia și Cetatea de aici, elogiate de celebrul site europeclose.com! „Șase secole de istorie într-o singură Cetate!”

cetate alba iulia
Cetatea din Alba Iulia își consolidează, de la o zi la alta, statutul de destinație europeană de excelență, statut onorant dobândit încă din anul 2012. Prestigiosul site europeclose.com i-a dedicat Celeilalte Capitale un articol amplu în care sunt elogiate istoria, frumusețea Cetății și a obiectivelor istorice de aici.

Sub titlul “Alba Iulia, România: Șase secole de istorie într-o singură Cetate!”, autorul articolului face o recenzie, la superlativ, a ceea ce a devenit Alba Iulia, în ultimii ani, ca urmare a investițiilor masive în Cetate, și nu numai. Printre altele, este amintit și faptul că, în 2013, municipalitatea albaiuliană a primt Mențiunea Specială a Juriului din partea Asociației de Conservare a Turismului, Europa Nostra.

Demersul celor de la europeclose.com nu face decât să reamintească, dacă mai este cazul, statutul de excepție pe care Alba Iulia a reușit să-l câștige pe plan national și international. Având ca punct central Cetatea, locul în care se împletește farmecul mai multor epoci.

Articolul complet, poate fi vizualizat AICI

Despre Redacția ProAlba 38067 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*