Alba Iulia: Înscrieri pentru atelierele Utopia Urbană, adresate elevilor între 11 și 14 ani

Lansăm înscrierile pentru  atelierele Utopia Urbană la Alba Iulia, prin care ne propunem să te facem să fii curios în legătură cu orașul în care locuiești, interesat să îi afli secretele și comorile și dornic să îți lași amprenta asupra lui. Te luăm într-un tur de împrietenire cu orașul, învățăm să vorbim aceeași limbă cu el și apoi îi arătăm cum poate să se pună mai bine în valoare.

Utopia urbană reprezintă un proiect de revitalizare urbană, bazat pe reproducerea unor desene realizate de copii din Alba Iulia, la scara mare, in regim de street art. Tema proiectului este Alba iulia și România peste 100 de ani. Tranfomam un pasaj din Alba Iulia intr-un loc original, artistic, participativ.

Activitati:

Campanie in scoli de atragere a 30 de copii care sa se implice in proiectul de revitalizare urbana

Tur urban cu copii (in vederea cunoasterii si reinterpretarii orasului)

Un workshop de pictura cu copiii

Reinterpretarea desenelor copiilor si crearea unui concept unic de catre Sweet Damage Crew; artistii acestui grup vor executa si lucrarea finala (picturile murale) 

După ce ne plimbăm prin oraș împreună, povestind despre ce și cum a fost, vă lăsăm pe voi să ne spuneți cum ați vrea să fie. Mâine, peste un an, șapte, sau o sută. Și nu oricum, ci prin desene. Adăugăm în mix și 5 artiști care la final vor picta orașul vostru ideal în centrul Alba Iuliei.

Pe 1 iunie, de la ora 9:00 te luăm într-un tur de explorare a memoriei urbane a orașului, cu monumentele și clădirile lui cele mai de preț (3 ore)

Pe 2 iunie, de la ora 10:00, reimaginăm orașul viitorului prin pictură și desen (până obosim)

Atelierele se adresează elevilor între 11 și 14 ani.

Vor participa elevi ai Liceului de Arte Alba Iulia și ai Liceului Sportiv Alba Iulia, dar așteptăm în continuare înscrieri până pe 30 mai pe adresa: andrada.rosu@eliteart.org sau la numărul de telefon 0732 518 773.

Proiectul este derulat de Asociatia Elite Art Club Unesco, la initiativa Primăriei Municipiului Alba Iulia.

 

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*