Alba Iulia: Bărbatul care a făcut „prăpăd” pe strada Brădișor, trimis în spatele gratiilor

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de bărbatul care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul suspendat, a provocat un accident rutier, în municipiul Alba Iulia, soldat cu avarierea a două autoturisme parcate.

La data de 27 martie 2018, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul suspendat, faţă de un bărbat de 56 de ani, din Alba Iulia.

Luni, 26 martie, în jurul orei 20.10, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brădişor din Alba Iulia, , bărbatul a pierdut controlul asupra acestuia şi a acroşat un autoturism staţionat pe marginea carosabilului pe care l-a proiectat într-un alt autoturism parcat. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar după comiterea lui şoferul şi-a continuat drumul.

A fost identificat şi oprit, la scurt timp, de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe strada Toporașilor, în apropierea Pieţei Cetate.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde  i-au fost recoltate mostre de sânge, iar ulterior a fost stabilită alcoolemia. În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul îi fusese încredinţat de un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că ştia că are permisul suspendat.

 

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*