Alba, destinație pentru Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns la Situații de Urgență

Timp de 4 zile, în perioada 01.09 – 04.09.2023, între orele 10.00 – 18.00, Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns la Situații de Urgență vor fi prezente în județul Alba.

Locațiile unde puteți lua parte la activitățile pregătite de noi sunt următoarele:

Vineri, 1 septembrie – în centrul comunei Ighiu, lângă Primărie;

Sâmbăta,  2 septembrie – lângă baza sportivă din comuna Stremț;

Duminică,  3 septembrie – în centrul orașului Teiuș, lângă Liceul Teoretic;

Luni, 4 septembrie – lângă Căminul cultural Rădești.

Activitatea este adresata atât părinţilor cât și copiilor unde veți putea lua parte la cursurile menite să asigure instruirea cât mai eficientă în vederea acordării 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥. Tehnici și manevre de prim ajutor vor fii prezentate de către paramedicii SMURD aflați la Caravană, folosind manechine de resuscitare.

De asemenea, Centrul Mobil, este dotat și prevăzut cu echipamente și tehnologii de ultimă generație, inteligente ce simulează situații de urgență diverse, îndeosebi 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 locuințe, dar și un pachet pentru condiții meteorologice extreme sau simularea realistă a unui cutremur, a oferit participanților mai multe scenarii pentru prevenirea incendiilor și tehnologii de recunoaștere a pericolelor, dar și a efectelor ce pot rezulta din acestea.

O persoană instruită va ști cum să se protejeze pe sine, să-și apere familia, dar și comunitatea de pericole și totodată consideram deosebit de importantă educarea tinerilor în domeniul acordării primului ajutor medical.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături de noi la aceste activități!, anunță ISU Alba.

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*