Alba: Anca Bunea e dublu medaliată la nationalele de atletism in sală. Felicitari!

Bucureştiul a gazduit, la finele saptamanii trecute, finalele Campionatelor Naţionale de Atletism în Sală destinate juniorilor I, competiţie la care a participat şi Anca Bunea sportivă care, începând cu această competiţie, va alerga atât pentru CSŞ Mediaş cât şi pentru CS „Unirea” Alba Iulia, infprmeaza site-ul www.csunirea.com

In primul an ca junioară I, Anca a luat startul atât în proba favorită, cea de 3.000 metri căt şi în proba de 1.500 metri, proba mult mai rapidă şi nu tocmai pe profilul ei. Cu toate acestea, atleta pregătită de Vasile Herman, a reuşit o cursă foarte bună în proba de 1.500 metri, unde după o dispută acerbă cu adversarele a reuşit să urce pe a treia treaptă a podiumului de premiere, fiind cronometrată cu timpul excelent de 4:31,62 unul peste aşteptări. Proba a fost câştigată de către Panaet Adelina de la CSM Buzău.

În proba de 3.000 metri, după o cursă mai mult tactică dusă de către primele trei sportive, Anca Bunea a terminat pe locul secund intrând astfel în posesia medaliei de argint, cu timpul de 9:50,85. Proba a fost câştigată de către Florea Mădălina de la CSŞ Sighişoara.

“Rezultatele obţinute de Anca sunt pe măsura aşteptărilor şi sunt dătătoare de speranţe pentru competiţiile viitoare atât la nivel naţional cât şi internaţional. Ne bucurăm pentru că am reuşit să perfectăm această dublă legitimare şi ne dorim o colaborare foarte bună cu clubul din Mediaş în care primordială va fi asigurarea condiţiilor optime de pregătire pentru sportivă”, a declarat directorul CS Unirea Alba Iulia, Marius Anghel.

Anca Bunea va fi de asemenea prezentă, alături de Andra Ologu (CS Unirea Alba Iulia, Gabriel Avram), tot la Bucureşti, unde se vor desfăşura Campionatele Naţionale de Atletism în Sală pentru Tineret şi Seniori. Ambele atlete vor concura la proba de 3.000 de metri.

продвижение сайта самостоятельно бесплатнопрограмма для взлома страницы вконтакте скачать бесплатно

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*