Aiud: Oana Badea si Andreea Paul Vass vor fi prezente la lansarea unei carti

Aiudeanca Oana Badea si Andreea Paul Vass vor fi sâmbătă, 3 martie 2012, gazdele lansării volumului Forţa politică a femeilor. Evenimentul va avea loc la Aiud, la Salon Georgia (Strada Horea, nr 5 A), începând cu ora 11.

”Volumul pe care îl lansăm cuprinde o serie de mărturii, gânduri pe care femeile implicate în viata politică le-au exprimat, la initiativa coordonatorului, Andreea Paul Vass.Volumul a fost lansat în multe locuri, a intrat în casele multora, dar vine si la Aiud, pentru că Aiudul are câteva femei puternice, să recunoastem”, a precizat Oana Badea.

Recenzorul volumului va fi Oliviu Socaciu, printre invitati numărându-se rectorul Universitătii ”1 Decembrie” Alba Iulia, Daniel Breaz. Oana Badea a adăugat că invitatia este deschisă tuturor celor care vor să fie parte la o dezbatere legată de reprezentativitatea femeii în politică.

раскруткавзлом wi fi андроид

Despre Redacția ProAlba 38453 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. Senzatia pe care mi-a creat-o Doamna Badea pentru prima data cand am vazut-o si am auzit-o vorbind era cea a unei vasnice uteciste care se lua la tranta cu autodepasirea, cu performanta cu profesionalismul avand desigur un limbaj de lemn, un tupeu iesit din comun si o lipsa totala de substanta in tot ceea ce spune. Am vazut-o in aparitiile fostului ei sef veghindu-l, soptiindu-i si dadacindu-l pe ministrul Funeriu, care nu are abilitatile ei verbale si care isi mai dadea cu stangul in dreptul in a explica „viermilor” ca invatamantul romanesc e pe drumul bun. Una peste alta, Doamna Badea pentru mine este inca una din persoanele tupeiste, avide de putere care au avut in viata un demaraj mai greoi in educatie dar care odata prins un culoar favorabil au demarat in tromba, au sarit din sapte in sapte trepte si s-au cocotat pe posturi unde trebuie sa duca pe cap o palarie mult prea mare. Au fata comerciala dar vai, natura e greu de pacalit. Dupa ce ai ratat startul, nu poti creste intr-o zi ca altii intr-un an decat doar in povesti. La acest eveniment, descris de dvs., Doamna Badea isi mai da de doua ori cu stangul in dreptul. Ne povesteste „pentru a elimina din start eventualele speculaţii”, unde e sotul dansei si cat de racit este de parca Doamna Merkel a dat vreodata socoteala unde e sotul domniei sale, Joachim Sauer si de ce mai pastreaza numele primului sot, Ulrich Merkel, de care a divortat de 30 de ani. A doua gafa o face tinand sa ne spuna in calitate de ministru la invatamant ca fiul ei da examen Cambridge. De ce nu da examen Bucuresti, ca doar invatamantul romanesc este sublim? Cireasa de pe tort este insusi aceasta lansare de carte. Cartea s-a lansat pentru prima data aproape acum un an (14 aprilie 2011, Libraria Dalles) si de atunci se tot lanseaza prin orasele si comunele patriei. Ma intreb, cati ani dureaza lansarea unei carti? Sunt de acord ca exista o penetrare mai greoaie a femeilor in societatea romaneasca la varful ei, ca mai exista discriminare, dar acest lucru se practica si dupa alte criterii : politice, de varsta, religioase, nationalist-sovine, etc. Se incurajeaza nepotismul, slugarnicia, servilismul, mituirea, tradarea e ridicata la rang de virtute. Revenind la discriminarea femeilor trebuie sa amintim ca exista si reversul medaliei in care „ ce face o femeie cu fusta scurta si poseta Louis Vuitton nu fac 10 barbati cu mintile luminate”. In concluzie, mai avem mult de lucru… Spor la munca tuturor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*