Adrian-Sorin Mihalache, invitatul primei conferințe organizate de ASCOR Alba Iulia în Postul Nașterii Domnului

Arhid. lect. univ. dr. Adrian-Sorin Mihalache este invitatul primei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – Filiala Alba Iulia în Postul Nașterii Domnului din acest an.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în perioada Postului Nașterii Domnului, ASCOR – Filiala Alba Iulia organizează o serie de conferințe duhovnicești. Prima întâlnire se va desfășura duminică, 19 noiembrie 2023, avându-l ca invitat special pe arhid. lect. univ. dr. Adrian-Sorin Mihalache, cadru didactic universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Sfinția sa va susține conferința intitulată „«Să cad pe gânduri sau să le strunesc?» Despre meditația creștină, mindfulness și alte câteva practici mintale curente într-o evaluare neuroștiințifică și filocalică”.
Părintele arhid. lect. univ. dr. Adrian-Sorin Mihalache este licențiat în matematică și teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie, fizică teoretică și medicină psiho-somatică, doctor în Filozofie (2011), doctor în Medicină (2023) și doctorand în Teologie ortodoxă la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București. Moderează emisiunea „Lumina Celui nevăzut” la Trinitas TV, și este, de 25 de ani, formator acreditat desfășurând ateliere experiențiale de cultivare a atenției și a voinței și despre formarea părinților.
Întâlnirea din data de 19 noiembrie a.c. va debuta la ora 17.00 și se va desfășura în Aula Mare „Dumitru Stăniloae” din incinta Facultății de Teologie Ortodoxă din vechea Cetate a Bălgradului. Evenimentul face parte din programul Săptămânii duhovnicești destinate elevilor seminariști și studenților teologi albaiulieni. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, conferința fiind transmisă și în direct pe pagina oficială de Facebook ASCOR Alba Iulia. Vă așteptăm!
Despre Redacția ProAlba 35931 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*