Adrian Cernat a castigat duelul like-urilor de Valentine’s Day

Timp de 10 zile, prietenii online ai Primăriei Municipiului Alba Iulia au avut ocazia să-şi surprindă iubirea în forma cea mai originală, să-şi traducă dragostea printr-o poză unică pe care să o posteze pe pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia. Nu le-a mai rămas decât să strângă cât mai multe like-uri, pentru a câştiga un week-end în doi de Ziua Îndrăgostiţilor, dar şi poza iubirii lor, mare cât un bloc, afişată în mijlocul oraşului.

13 perechi, s-au duelat aprig în link-uri şi în like-uri, până la sfârşitul zilei de 10 februarie. Printre participanţi s-a aflat şi o tânără care-şi dorea afişată în oraş o fotografie cu ea şi celebrul Ştefan Stan – Vocea României.

La final, poza cea mai apreciată a fost cea postată de Adrian Cernat, care a obţinut 732 de voturi, pe locul doi s-a clasat Andreea Vaida a cărei fotografie a fost considerată câştigătoare de 619 internauţi, iar locul trei a fost ocupat de Iulian Ţepeş cu 458 de like-uri.

Poza câştigătorilor va fi afişată de către administraţia locală într-o zonă cu trafic intens a municipiului şi va putea fi admirată până la Dragobete. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Club Stage.

продвижение сайтавзломать wifi на андроид

Despre Redacția ProAlba 38047 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*